Hirsch Kristina – Táborszervező

Hirsch Kristina - Táborszervező

Hirsch Kristina – Táborszervező

Hirsch Kristina vagyok, Két kislány és a Szabadneked táborainak „anyukája”. Én felelek a táborozók kényelméért, szállásáért, a városi programokért. Mivel anyanyelvi szinten beszélek horvátul, hozzám lehet fordulni minden ügyes-bajos dologgal. Tizenöt éve foglalkozom turizmussal és idegenvezetéssel. Rovinjban születtem, itt nőttem fel, ismerem ennek a gyönyörű kis városkának minden egyes szegletét. Az első napon együtt bejárjuk az egész várost, a táborozókat jó tanácsokkal látom el, hogy hol érdemes vásárolni, melyik vendéglőbe érdemes bemenni.

A Szabadneked táboraival két álmom is megvalósult. Egyrészt megismertethetem ezt a gyönyörű mediterrán városkát az érdeklődőkkel, megmutathatom azt a fantasztikusan pozitív életszemléletet, ami ennek a városkának a védjegye, és olyan önismeretet fejlesztő, lelkileg és testileg feltöltő, egészségtudatos programokat ajánlhatok, amelyeket személyesen is nagyon fontosnak tartok az életben.

Szeretem azt látni, ahogy a táborozóink szépen lassan feltöltődnek az élményekkel, amelyeket itt szereznek, ahogyan szinte „kivirulnak”, felszabadulnak, elengednek régi, már haszontalan érzéseket, élményeket és megtalálják erőforrásaikat. Számomra ez nem munka, hanem hivatás, amelyet szeretettel végzek. Ezért is megtiszteltetés, hogy a táborozók „anyukájuknak” tekintenek az itt töltött időszakban.

Summary
Photo ofHirsch Kristina
Name
Hirsch Kristina
Nickname
(Kristi)
Website
Job Title
Táborszervező
Company
Szabadneked