Németh Lóránd – Klinikai szakpszichológus, tréner

Klinikai szakpszichológus, tréner

Németh Lóránd

Németh Lóránd

Pszichológusi diplomámat 2001-ben szereztem a Nagyváradi Egyetem Pszichológia karán, majd 2009-ben klinikai szakpszichológusként végeztem Debrecenben. Jelenleg a Pándy Kálmán kórházban dolgozom.

A szakmaiság elsajátítása mellett mindig is vonzottak az alternatív pszichoterápiák, ezért számos kiegészítő tanulmányt folytattam. Többek között Simonton-, Hipnózis- és NLP-képzéseken vettem részt. A technikák ötvözése segített kifejleszteni saját módszeremet, megérteni milyen összetett és bonyolult szerkezet az emberi lélek.

Alapelvem, melyet a mindennapokban élek: Csakis akkor tudok más embereken segíteni amennyiben az én pszichém is rendben működik. Épp ezért elengedhetetlennek tartom a mindennapokban azon tevékenységeket, amelyekben a saját határaimat kutatom, fejlesztem tudatosságomat. Erre bíztatom tanítványaimat, pacienseimet is.
Hiszem, hogy öngondozással, a tudatosság fokozásával, és az embernek járó kreatív játéktér kihasználásával kialakítható és fenntartható az egészséges lélek, amely elengedhetetlen az egészséges test megteremtéséhez.
Hiszem, hogy nem léteznek problémák, csupán feladatok vannak, amelyeket ezidáig azért nem sikerült megoldani, mert nem mozgósítottuk erőforrásainkat.

Tanfolyamaimon és kurzusaimon igyekszem lehetőséget teremteni az embereknek, hogy felfedezzék rejtett képességeiket, megtanulják minél jobban kiaknázni erőforrásaikat, megismerjék és megszeressék azt a megismételhetetlen és intuitív embert, akik ŐK MAGUK.

Summary
Photo ofNémeth Lóránd
Name
Németh Lóránd
Nickname
(Lóránd)
Website
Job Title
Pszichológus
Company
Szabadneked