Felhasználási feltételek

A Szabadneked weboldalt (www.szabadneked.hu, a továbbiakban: Weboldal) Németh Lóránd, egyéni vállalkozó működteti. (Németh Lóránd, Klinikai Szakpszichológus, Egyéni vállalkozó, cím: 5700 Gyula, Göndöcs utca 5. I/5)

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja.

  1. Az oldalon történő bármely szolgáltatásra történő jelentekés során az adatszolgáltatás önkéntes.

Kezelt adatok

A személyes adatok tekintenében az adatkezelő Németh Lóránd, aki a 1992. évi LXIII. törvényelőírásait betartva jár el. Az adatokat csak a jelentkezők értesítésére használja fel, a szolgáltatás gördülékeny igénybevételéhez. A látogató írásban jelezheti az Üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az Üzemeltető ezen adatokat megsemmisíti.
Szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a szabadneked.hu oldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, logo, terméknevek stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalma, illetőleg annak valamely része felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.

A Weboldalról tartalmat és képet átvenni kizárólag a Weboldal tulajdonosának írásbeli beleegyezésével lehet.

Jogosulatlan felhasználások esetén az Üzemeltető jogosult a jogsérelem jellegének megfelelően eljárást megindítani.

Felelősség

Az Üzemeltető harmadik személy által szolgáltatott tartalmat nem jelenít meg weboldalán. Amennyiben igen, azt a harmadik személy pontos megnevezésével, és külső elérhetőségi helyére történő utalással teszi. A jogosult harmadik szolgáltató kérése esetén az Üzemeltető törli, vagy módosítja a Külső tartalomra történő hivatkozást.

Az Üzemeltető kijelenti, hogy mindenkor valós, a saját programjairól szóló, érvényes információkat jelenít meg a Weboldalon.