Életmód táborok 2017 az Adriai tengerparton

Utazz közelebb Önmagadhoz! – Szabadneked életmódtáborok

Életmódtáborok azoknak, akiknek a nyaralás nem csak egy új hely megismerését jelenti, hanem eszközt arra, hogy önmagukhoz is közelebb kerüljenek, elsajátítsanak olyan technikákat, amellyel megőrizhetik testi-lelki egészségüket! Csapatunk négy éve szervez életmódtáborokat Rovinjba, egy szépséges horvát városkába, ami nem csak természeti adottságairól híres, de az egyik legkedveltebb turisztikai célpont is Horvátországban. A hatalmas zöld területek, a parkok, a tengerpart és az ahhoz tartozó gyógyklíma mind segítségünkre lesznek a testi-lelki feltöltődésben!
Célunk, hogy a nyaralás mellett rekreációs lehetőséget biztosítsunk mindazoknak, akik szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, tenni akarnak saját mentális és testi egészségükért! Ehhez szakembereink segítenek az életmódtábor résztvevőinek. Klinikai szakpszichológus és tréner kollégánkkal önismereti, stresszkezelési és relaxációs gyakorlatokban vehetnek részt a táborozóknak, még alternatív mozgásterapeuta szakember segít elsajátítani egészségmegőrző, a hétköznapokban is gyakorolható mozgásformákat, légzésgyakorlatokat és meditációkat. Az egészségmegőrzés és rekreáció mellett a pihenésről is szól a nálunk töltött egy hét, ezért idegenvezetéssel, hajókirándulással, túrákkal, gyógyító, mediterrán ízekkel, masszázsokkal színesítjük életmódtáborunkat. Célunk, egy olyan professzionális szolgáltatás megalkotása volt, amely magasabb szintre emeli a nyaralás élményét! Az elmúlt évek tapasztalatai, és száz “Szabadnekedes” táborozó azt bizonyítja, hogy sikerült!
Szabadneked – A piacon egyedülálló élményterápiás és életmódtábor!


Életmódtábor kínálatunk 2017

 

jógatábor

11. Selfness és jógatábor (Jógakemping) Augusztus 28 -Szeptember 03.

A klasszikus és legnépszerűbb táborunk, ezúttal a Porton Biondi kempingben, hihetetlen áron, de nem kevesebb élménnyel és jógával. Nyárzáró táborunkba kezdőket és haladókat is várunk, tengerre néző, klimatizált szállásainkon. Tökéletes relaxáció, stresszlevezetés, feltöltődés a jóga és rengeteg vidámság segítségével, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Klasszikus táborunk, mely egy igazi feltöltődést kínál sok strandolással és önismereti, stresszkezelési gyakorlattal. Találd meg önmagad a Szabadneked segítségével.

Időpont: 2017. Augusztus 28 – Szeptember 03.
Ellátás: Tengerre néző lakókocsiban, reggelivel
Ára: 230 Eu. (~70.000 Ft.)
Szabadneked klubkártyával: 210 Eu.
Részletes információ és jelentkezés: Jógakemping


selfness tábor

12. Selfness és jógatábor Szeptember 4-10.

Tökéletes relaxáció, stresszlevezetés, feltöltődés a jóga és rengeteg vidámság segítségével, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Klasszikus táborunk, mely egy igazi feltöltődést kínál sok strandolással és önismereti, stresszkezelési gyakorlattal. Találd meg önmagad a Szabadneked segítségével.
Időpont: 2017. Szeptember 4 – 10.
Ellátás: Tengerre néző apartmanban, reggelivel
Ára: 290 Eu.(~89.900 Ft.)
Szabadneked klubkártyával: 270 Eu.
Részletes információ és jelentkezés: Selfness és jógatábor


 

jógatábor

13. Selfness és jógatábor Szeptember 11-17.

A szokott apartmanokban, a szokott minőségben a legjobb táborunk. Kezdőknek és haladóknak, kicsiknek és nagyoknak, fiuknak és lányoknak. Rengeteg program, vidámság és testi lelki munka vár, napi két jógaórával, hajókirándulással és isteni ízekkel fűszerezve.
Időpont: 2017. Szeptember 11 – 17.
Ellátás: Apartmanban, reggelivel
Ára: 290 Eu.(~89.900 Ft.)
Szabadneked klubkártyával: 270 Eu.
Részletes információ és jelentkezés: Selfness és jógatábor