Csapatépítő tréning és céges tréningek

Csapatépítő tréning

Csapatépítő tréning és céges tréningek a Szabadnekedtől. Motiválhatja munkatársait és erősítheti a csapatszellemet, ezzel növelve cége hatékonyságát.

A csapatépítő tréning során nem csak azon van a hangsúly, hogy összekovácsoljuk az embereket, hanem azon is, hogy mindenki megtalálja a saját hangját, megismerje szerepét és helyét a csapatban. Hisszük, hogy csak akkor tud egy team jól működni, ha annak minden tagja tisztában van egyéni értékeivel, gyengeségeivel és helyével. Csapatépítő tréning segítségével az esetleges konfliktusok egy védett közegben lejátszhatóak és feloldhatóak, és segítjük a résztvevőket, hogy olyan empátiás készségük alakuljon ki, amellyel a későbbiekben felmerülő ellentéteket, nehézségeket képesek legyenek megoldani. Csapatépítő tréning kérés esetén indoor vagy outdoor formában is szervezhető, ez egyéni megbeszélés kérdése. Várjuk friss és már régóta együtt lévő csapatok, csoportok jelentkezését is. Ígérjük, hogy csapatépítő tréning után az egész csoport és annak minden egyes tagja önbizalommal, önismerettel és empátiás készséggel felvértezve tér vissza a munkába. Nálunk a csapatépítő tréning nem csak játék és szórakozás van, hanem nagyon komoly önismereti munka is. A tréningeket Németh Lóránd klinikai szakpszichológus és a Budapesti Műszaki Egyetem Ergonómia és Pszichológia tanszékén hivatalos képesítést szerzett, nyilvántartott tréner dolgozta ki és vezeti. A csapatépítő tréning egy hatalmas lehetőség az egyén és a csoport fejlődésére, a kiégés és a morálvesztés megelőzésére, egy aktív, jó hangulatú és szervezett csoport felépítésére. Mi a szakmai hátteret garantáljuk!

Csapatépítő tréning

 

 

Csapatépítő és rekreációs tréning ajánlatunk

 Az ajánlat kisvállalkozásoknak, illetve cégeknek, egyesületeknek, alapítványoknak szól. Olyan csapatépítő és rekreációs program létrehozását biztosítjuk, mely segíti a személyes erőforrások megismerését, az aktív pihenést, személyközi kapcsolatok erősítését, elérhető áron. A tréningprogram tartalmazhat olyan elemeket is, melyben közös stratégiák kidolgozása lehetséges.

Időtartam: 5 nap 4 éjszaka

Program:

Érkezés napja:

13: 00 szállás elfoglalása
14: 00 Kezdő lépések a táborról, bemelegítő gyakorlatok.
15: 30 Indulás a városba program
18- 21 Vacsora lehetőség a városban

Második nap:

8 : 00 Reggeli mozgás a tengerparton.
9 : 00 Reggeli
10:30 Délelőtti program Csapatépítő gyakorlatok a Punta Correntén, csapat feladatok kiosztása
13-tól Szabad foglalkozás

Harmadik nap:

8 : 00 Reggeli mozgás a tengerparton.
9 : 00 Reggeli
11: 00 Limski fjord hajókirándulás és csapatépítő program
15: 00 Fürdőzés a Porton Biondi strandon
19: 00 Záróvacsora horvát vendéglátóknál (isztriai ízekkel)

Negyedik nap:

8 : 00 Reggeli mozgás a tengerparton.
9 : 00 Reggeli
10:00. Kommunikációs gyakorlatok:
12-től csoportos kirándulás, szabad programmal

Ötödik nap:

8 : 00 Reggeli mozgás a tengerparton.
9 : 00 Reggeli
10- 12. Záró gyakorlatok, élmények

Árak: 100 Eu/fő. (Az ár tartalmazza a szállást a Porton Biondi kempingben (lakókocsikban, közel a tengerhez), reggelit, hajókirándulást, programokat és tréningeket és a záróvacsorát.)
Az árat minimum 16 fő esetén tudjuk biztosítani.

Csapatépítő tréning fajták:
Csapatépítő tréning

Konfliktuskezelési tréning folyamán, a kommunikációs stílusok és a nézeteltérések felefedezésén át, olyanmegoldási stratégiákat dolgoznak ki a munkatársak, mely egyéni erőforrásként tud szolgálni arra az estre, hogy elkerüljék vagy zökkenőmentesen meg tudják oldani a jövőbeni konfliktusokat. Nagy hangsúlyt fektetünk az empátiás beleérzőképesség gyakorlására, kifejlesztésére, mert hisszük, hogy ennek segítségével a konfliktus megoldható feladattá válik

A tréning játékos, jó hangulatú, biztonságos teret ad arra, hogy a résztvevők „kijátszák” magukból a nehézségeket, félreértéseket. A feladatok összekovácsolják a csapatot, a résztvevők megérezhetik, hogy mekkora lehetőség és siker van abban, ha „csapatként” működnek együtt és nem személyekként. A tréning a szociálpszichológia és a csoportok pszichés működésének figyelembevételével lett összeállítva, különös hangsúllyal a szakmaiságra, hogy az eltöltött idő ne csak egy jó játék, de értéket adó elfoglaltság is legyen.


Csapatépítő tréning

 

Stresszkezelési tréning során a munkatársak olyan képességet sajátítanak el, melyben felismerik a stressz forrását és különböző megküzdési stratégiákat dolgoznak ki egyéni és csoportos formában. Itt nagyobb hangsúlyt kap az egyéni és önismereti munka. A résztvevők egy előadás keretében megismerhetik a stressz fogalmát, annak fajtáit, lehetséges megküzdési stratégiáit, hatását az emberi szervezetre és pszichére. A rövid ismertető után következik a gyakorlati munka, amely a tudatosításról és a megfelelő erőforrások felkutatásáról szól.
A stressz egy természetes jelenség, amely csak akkor okoz problémát, ha nem tudjuk kezelni. A résztvevők minden szakmai segítséget megkapnak ahhoz, hogy megtanulják a helyes stresszkezelést.
Céges tréningjeinken arra törekszünk, hogy valódi értéket adhassunk át a kollégáinak, amelyeket a mindennapokban is képesek hasznosítani. Nem csak a jókedvet és vidámságot helyezzük előtérbe, hanem az építő jellegű munkát, amely felismerésekhez, új gondolatokhoz és motivációhoz vezet. Hisszük, hogy mindez pozitív változásokat indíthat be egyéni és csoportos szinten is.

Németh Lóránd a BME Ergonómiai Tanszékén végzett és regisztrált tréner kiemelt szakmai gondossággal állítja össze a tréningeket.

 


Csapatépítő tréning és céges tréningek a Szabadnekedtől. Motiválhatja munkatársait és erősítheti a csapatszellemet, ezzel növelve cége hatékonyságát.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Szabadneked
Product Name
Csapatépítő tréning
Price
EUR 100
Product Availability
Available in Stock