Bemutatkozás – Bemutakozik a Szabadneked

Szabadneked – Életmódtábor, önismereti tréning, jóga és táncterápia

A Szabadneked egy szakmai közösség, amely teret kíván adni a valóban fejlődni vágyó embereknek. Szakmai tudásunkat és eddigi tapasztalatainkat gyúrtuk össze, hogy a Szabadneked tréningjei valódi értéket adhassanak a hozzá fordulóknak. Hiszünk a tudományban, hisszük, hogy szükség van rá. Szakmai képesítéseinket azért szereztük meg, hogy az évtizedek alatt összegyűlt tudományos tapasztalatokból mi magunk is tanulhassunk. Ezen kívül hiszünk a spiritualitásban is. Hisszük, hogy az ember egy spirituális, holisztikus testi, lelki és szellemi lény.

Nem hiszünk a dogmákban, az önbutításban, és elutasítjuk azokat a spirituális tanokat és mestereket, akik nem lehetséges alternatívát kínálnak a hozzájuk fordulóknak, csak egyfajta lelki „fájdalomcsillapítót” adnak, amely semmi másra nem jó csak arra, hogy a megoldandó feladatokat a szőnyeg alá söpörjük. Elutasítjuk mindazokat a segítőket, akik személyes nagyságukat helyezik előtérbe és másokat pszichés vagy egyéb módon magukhoz kötnek.

Mindannyian bejártuk az önismeret rögös útját, találkoztunk valódi értéket adó tanítókkal és mi is jártunk olyan úton, ami önbecsapás volt. Közös utunk örömei és tévedései vezettek ahhoz a rendszerhez, amelyet most élünk, amelyet igaznak tartunk. Ez a rendszer meghagyja az egyén szabadságát és önálló gondolatait, teret ad a fejlődésre, a tudatosodásra, új gondolatokat, új inspirációkat ad, lehetőséget kínál a változásra, fejlődésre. Rendszerünk tudományos alapokon nyugszik, de szemlélete holisztikus, spirituális.

Számunkra az egyén személyes szabadsága az első. A Szabadneked címmel azt kívánjuk kihangsúlyozni, hogy SZABAD és kell is gondolkodni, érezni, a saját életünket a kezünkbe venni, tanulni. Célunk, hogy mindazok, akik részt vesznek tréningjeinken önismerettel, önbizalommal, erőforrásokkal és a saját életük feletti hatóerővel gazdagodjanak. Hisszük, hogy ezzel segítünk a legtöbbet, ez az, ami valódi „gyógyír” a mai ember számára.

Szabad neked felismerni saját erődet!
Szabad neked boldognak lenned!
Szabad neked fejlődnöd!
Szabad neked gondolkodnod!
Szabad neked azzá válnod, aki valóban lenni akarsz!

Tréningjeinkkel ebben kívánunk neked segíteni!

A Szabadneked csapata

A Szabadneked csapata