Ászf

Általános szerződési feltételek

A szabadneked.hu oldalt üzemeltető egyéni vállalkozók (Németh Lóránd és Fodor Józsa kisadózó) által az általuk értékesített szolgáltatások során a szolgáltatást igénybe vevőre nézve az alábbi kötelező érvényű szerződési kikötéseket írják elő:

A szabadneked.hu oldal tulajdonosa és a programok trénere:

Németh Lóránd egyéni vállalkozó

5700 Gyula, Göndöcs utca 5. I/5

adószám:65008470-1-24

A szabadneked.hu oldalon található szabadidős programok és tréningek szervezője és alternatív mozgásterapeutája:

Fodor Józsa kisadózó egyéni vállalkozó

4029, Debrecen, Boka Károly utca 7. 1/7

Adószám: 66623942-1-29

 

A szolgáltatások árai:

A szabadidős programok, tréningek árai mindenkor pontosan fel vannak tüntetve a szabadneked.hu oldalon.

A tulajdonos és a szervező által szervezett tanfolyamokra telefonon és e-mailben fogadunk el jelentkezéseket. A jelentkezés az általunk küldött visszaigazolástól és a visszaigazolásban meghatározott előleg (számla ellenében) befizetésétől érvényesek. Az előleget visszaigényelheti azon természtés személy, aki egy hónappal a szabadidős program kezdete előtt mondja vissza a részvételt. Amennyiben a program kezdete előtt 48 órával mondja vissza a szolgáltatást igénybe vevő a részvételt, úgy köteles a program teljes árát megtéríteni a tulajdonosoknak.

A szabadidős programok tartalmazzák a szállás költségeit. A szállást minden esetben harmadik személytől foglalják le a programszervezők. A szállás árának változása így a meghirdetett szabadidős programok esetén is okozhat árváltozást. Erről minden esetben értesítik a szervezők a szolgáltatást igénybe vevőt. Amennyiben a szolgáltatást igénybe vevő már kifizette az előleget, úgy garantált, hogy sem a szállás, sem a szolgáltatás ára nem fog változni a meghirdetett és igénybevett árhoz képest.

A program fennmaradó része a szabadidős program végeztével, számla ellenében készpénzzel vagy átutalással rendezendő.

Lejutás a programok helyszínére

A szabadneked.hu oldalon a szervezők által meghirdetett programok egy része tábor jellegű, amelyet a szervezők Rovinjban, Horvátországban tartanak. Ahhoz, hogy megkönnyítsék a programokra való lejutást a szervezők saját internetes felületüket biztosítják, amelyen keresztül a szolgáltatást igénybevevők Önkéntesen szerveződhetnek, felajánlhatják autóikban a szabad helyeket azon szolgáltatást igénybevevők részére, akik nem autóval érkeznek a program helyszínére. A program helyszíne ezen kívül megközelíthető nemzetközi volánbusszal és vonattal is. A program helyszínére való lejutás nem a programszervezők (Fodor Józsa és Németh Lóránd) felelőssége, csupán lehetőséget biztosítanak az önszerveződésre és ehhez segítséget adnak. Ez a lehetőség semmilyen módon nem összetévesztendő az egyéb, Magyarországon működő közösségi telekocsi rendszerekkel, azoknak célját semmilyen formában nem követi.

Elállás:

A szabadneked.hu oldal által meghirdetett programokra a jelentkezés a számla ellenében megtérített előleg befizetésétől érvényes. A résztvevő 30 vagy annál több nappal a tábor kezdete előtt lemondhatja a részvételt indoklás nélkül. Ekkor a már befizetett előlegét visszakapja. Amennyiben a program kezdete előtt 29, vagy annál kevesebb nappal mondja le a résztvevő a tábort, úgy a befizetett előleget már nem áll módunkban visszatéríteni. Amennyiben 48 órával a dátum szerinti kezdés előtt történik az elállás, úgy az előleg befizetésekor érvényes áron a szolgáltatás teljes egészében megtérítendő a programok szervezőjének. Kivételt képeznek vis major esetek.

Amennyiben a szabadneked.hu oldalon meghirdetett programok a szervezők és trénerek, Fodor Józsa és Németh Lóránd hibájából nem tudnak megvalósulni, úgy a szolgáltatást igénybe vevők maradéktalanul visszakapják befizetéseiket.

 

Kötelezettségvállalás:

A szolgáltatást igénybevevő elismeri, hogy a programok a szabadneked.hu oldal tulajdonosainak, Németh Lóránd pszichológus-trénernek és Fodor Józsa alternatív mozgás- és táncterapeutának a szellemi termékei. Kötelezettséget vállal arra, hogy az ajándékba kapott hang- video és képanyagokat csak és kizárólag személyes használatára alkalmazza. Abban az esetben, ha a kép-, hang- és videoanyagok kereskedelmi célú felhasználása történik meg a részéről, mint pl. tanfolyam tartása, nyilvános fellépés, stb., úgy ezért esetenként 100.000 Forint megfizetésére vállal kötelezettséget”. (Kivételt jelent ez alól amennyiben a felhasználás a jogtulajdonosok engedélyén, illetve a felhasználó és a jogtulajdonosok licencia szerződésén alapul.)